Wéér een tevreden klant door snelle en servicegerichte actie

Mevrouw Brouwer wilde haar marmeren vloer zonder poespas gereinigd hebben. Dus alleen schoon schrobben. Serge von Bannisseht: “Ik heb telefonisch nog dezelfde dag een prijsopgave gedaan, zonder de vloer te hebben gezien, en we konden direct aan de slag. Hiermee gaven we een concurrent het nakijken die pas na drie dagen reageerde om een offerte te maken en eerst uitgebreid wilde komen kijken.”

Mevrouw Brouwer was na afloop heel tevreden. Serge: “We hebben haar als service ook een fles Edelzeep gegeven, een speciale zeep voor marmeren vloeren. En omdat de badkamer ook een marmeren vloer had, welke we niet hadden meegenomen in de offerte, hebben we die er ter plekke gewoon even meegenomen, uiteraard zonder meerkosten. Ook hebben we mevrouw even geholpen met het verschuiven van een hele zware kast. Onze ervaring en direct de juiste spullen meenemen speelden ook hier weer een belangrijke rol in. En vooral de service door voor haar de badkamer mee te pakken en te helpen met een aantal andere mannen om de kast opzij te krijgen en weer terug.”

 “Uiteraard was het zeer naar wens en op korte termijn gerealiseerd, wat in dit geval voor mij belangrijk was. Alles is gelukt zoals afgesproken en het ziet er prima uit. Dank hiervoor!”, aldus mevrouw Brouwer.”

Bekijk hier de foto’s!

 

  read more

Mevrouw Brouwer

Enige tijd  geleden heb ik Clean Result benaderd om mijn hardstenen vloer te laten reinigen.

Dit was al geruime tijd niet gebeurd en dat was goed zichtbaar; de vloer was dof en had een aantal hardnekkige vlekken.

Mijn verwachting was dat de vloer enigszins zou opknappen, maar het eindresultaat heeft mijn verwachting absoluut overtroffen. Clean Result is in eerste instantie langs geweest om de situatie te beoordelen, heeft goed advies gegeven en heeft zich in alle afspraken punctueel getoond.

Daarnaast leveren ze meer dan je vraagt, zo hebben ze mij tijdens mijn afwezigheid perfect op de hoogte gehouden door foto’s te sturen. Ik kan Clean Result zeker aanraden en zal ze indien het ooit nog nodig is zonder enige twijfel weer benaderen.

Luuk Houting

Luuk Houting

Wat ons eigen personeel zegt over Clean Result: 

  • Prima werksfeer
  • Gezellig!
  • Erg goed bedrijf
  • Waardering is uitstekend!
  • Prima opleiding in de praktijk
  • Werkgever staat open voor suggesties
  • Waardering voor de goede bedoelingen van de werknemer

 

Banner_FNV_335x145

Op 1 na beste werkgever van Nederland aldus FNV Rate your Company!